Archív článkov

Informácie pre návštevníkov

Informujte Vašich návštevníkov čo možno najčastejšie o novinkách a akciách na Vašom webe. Aby ste užívateľov naučili Vaše stránky pravidelne navštevovať je dôležité webovú prezentáciu pravidelne aktualizovať. pre automatickú distribúciu článku až k nám môžete využiť RSS kanály.
Celý článok

Webová prezentácia bola spustená

Dnes bola spustená naša nová webová prezentácia. V tomto článku popíšte, prečo ste spustili novú prezentáciu a čo prinesie návštevníkom. Uveďte aké máte ciele s projektom a čo prinesie užívateľom. Pokúste sa návštevníkom stručne a jasne vysvetliť, prečo by sa na túto stránku mali pravidelne vracať...
Celý článok

Prvá správa

Dnes bol spustený náš nový blog. Prosím sledujte ho, budeme sa snažiť prinášať vždy aktuálne informácie. Čítať správy tohto blogu je možné aj cez RSS kanál.
Celý článok

 

               TELOVÝCHOVNÁ JEDNOTA JUNIOR CLUB BORSKÝ MIKULÁŠ
Telovýchovná jednota  Junior club Borský Mikuláš vznikla v roku 1991. Od svojho vzniku sa podieľa na organizovaní  medzinárodných chodeckých pretekov "Záhorácka dvadsiatka" a cestného behu " Búranská desiatka", resp. Búranský bežecký kros. Telovýchovná jednota združuje atletických nadšencov a pretekárov z Borského Mikuláša a okolia. Venenuje sa aj projektu Slovenského atletického zvazu Detská atletika. Od mája 2021 sme v rámci všeobecnej pohybovej prípravy začali novú etapu práce s mládežou - s tými najmenšími.