Slávnostné vyhodnotenie 2012

Slávnostné vyhodnotenie v Gbeloch

Skvelou bodkou za 4. ročníkom MSBP bolo slávnostné vyhodnotenie, ktoré sa uskutočnilo, ako sme už zvyknutí, na vysokej spoločenskej úrovni v Gbeloch. Vysokú úroveň dokazuje aj zvyšujúci sa záujem nielen zo strany širokej verejnosti, ako aj predstaviteľov obecných či mestských samospráv nášho regiónu– zástupkyňa primátora mesta Gbely Ing. Dana Vaňková, Anna Kratochvílová – starostka Borského Sv. Jura, Alena Hazuchová – starostka Jablonice, Vladimír Bízek – starosta Borského Mikuláša, Ing. Miloš Čobrda – starosta Hlbokého,

Medzi vzácnych hostí, ktorí odovzdávali ocenenie pre najlepších bežcov, patrili aj Ing. Stanislav Juránek – prvý podpredseda Juhomoravského kraja a veľký nadšenec bežeckého hnutia. Trnavský kraj reprezentoval podpredseda VÚC – Mgr. Zdenko Čambal.

Organizátori a hostitelia, Gbelskí strýci, v spolupráci s moravskou stranou sa postarali o bohatú tombolu, ktorá dodala lesk tomuto ceremoniálu.

Po ukončení tejto oficiálnej časti bežci vymenili bežecké dráhy za tanečný parket a  až do skorého rána ich  zabávala kapela „Veselá dvojka.“

 

               TELOVÝCHOVNÁ JEDNOTA JUNIOR CLUB BORSKÝ MIKULÁŠ
Telovýchovná jednota  Junior club Borský Mikuláš vznikla v roku 1991. Od svojho vzniku sa podieľa na organizovaní  medzinárodných chodeckých pretekov "Záhorácka dvadsiatka" a cestného behu " Búranská desiatka", resp. Búranský bežecký kros. Telovýchovná jednota združuje atletických nadšencov a pretekárov z Borského Mikuláša a okolia. Venenuje sa aj projektu Slovenského atletického zvazu Detská atletika. Od mája 2021 sme v rámci všeobecnej pohybovej prípravy začali novú etapu práce s mládežou - s tými najmenšími.